حجم سرمایه صندوق حمایت از اشتغال معلولان پنج برابر شد کارنامه عملکرد ۳ ساله سازمان بهزیستی به مناسبت هفته بهزیستی؛ معلولان مغفول ماندند مستمری تیرماه معلولان واریز شد (۲۱ تیر ۱۴۰۳) پرداخت مستمری جدید کمک معیشت به معلولان، جانبازان و ایثارگران کشور + مبلغ و جزئیات توزیع و اهدای بیش‌از ۴ هزار بسته معیشتی و ارزاق عمومی به نیازمندان تحت پوشش بهزیستی خراسان‌رضوی برنامه‌های اوقات‌فراغت ویژه معلولان مشهدی با رویکرد اجتماعی‌درمانی اولین پیام تصویری مسعود پزشکیان برای معلولان | آیا رئیس جمهور منتخب حقوق معلولان را احیا خواهد کرد؟ + ویدئو رای اول نوجوان مشهدی دارای معلولیت در انتخابات ریاست جمهوری + فیلم کلاهبرداری میلیاردی از معلولان و سالمندان در استان سمنان شهروندان توان‌یاب مشهدی کجا می‌توانند رأی دهند؟ | اتخاذ تمهیدات لازم برای شعبات مناسب‌سازی‌شده اخذ رأی فرزندان شبه‌خانواده بهزیستی خراسان‌رضوی نایب‌قهرمان کشور شدند افزایش همکاری‌های توان‌بخشی و درمانی بهزیستی و جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی زنان دارای معلولیت و رنج مضاعف حضور گسترده معلولان پای صندوق‌های رای (۸ تیر ۱۴۰۳) + عکس شما از شنبه رئیس جمهور هستید یادی از عبدالله هنری؛ مردی که از معلولیت پل ساخت همه چیز درباره غربالگری شنوایی نوزدان تا یک ماهگی مستمری خرداد کمک هزینه لوازم بهداشتی معلولان واریز شد (چهارم تیر ماه ۱۴۰۳) مردم خراسان‌رضوی ۱۵۰۰ رأس دام به کمیته امداد اهدا کردند مستمری حق پرستاری خردادماه معلولان واریز شد (۲۹ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کاردرمانی و فرصت‌های حرکت دوباره + ویدئو

  • کد خبر: ۱۳۱۸۳۱
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
کاردرمانی و فرصت‌های حرکت دوباره + ویدئو
یک متخصص در امر کاردرمانی و گفتاردرمانی با اشاره به ضرورت‌های کاردرمانی برای افراد ناتوان و کم‌توان، از اهمیت این علم و فرصت‌های آن برای فعالیت بدنی و کلامی سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، کاردرمانی یک حرفه مراقبت‌های بهداشتی است که هدف آن ارتقای سلامت جسمی و روانی است. کاردرمانی تنها شغلی است که به افراد در تمام طول عمر کمک می‌کند تا از طریق استفاده درمانی از فعالیت‌های روزمره، کار‌هایی را که می‌خواهند و باید انجام دهند، انجام دهند. متخصصان کاردرمانی به افراد در هر سنی این امکان را می‌دهند که با کمک به آن‌ها در پیشگیری یا ارتقای سلامتی، با وجود آسیب، بیماری یا ناتوانی، زندگی بهتری داشته باشند.

نرگس کاریزنویی متخصص کاردرمانی در گفت‌و‌گویی اختصاصی با شهرآرانیوز گفت: در مقوله کاردرمانی ویژه معلولان جسمی باید دانست که این افراد تقریبا یک‌سوم جامعه هدف هر اجتماعی را تشکیل می‌دهند و میزان امید به کسب استقلال زیستی، اجتماعی و معیشتی در آنان زیاد است.

 

 

وی ادامه داد: در اینجا نقش خانواده اهمیت بیشتری می‌یابد؛ زیرا این خانواده است که با مداخله زودهنگام و اقدامات درمانی در زمان مناسب، می‌تواند از افزایش معلولیت در سنین بالاتر جلوگیری کند. افراد معلولی که در سنین پایین کاردرمانی نشوند، با افزایش سن دچار کوتاهی و بدشکلی‌های استخوانی می‌شوند و نیاز به عمل جراحی پیدا می‌کنند.

کاریزنویی بیان کرد: در چنین شرایطی، بهزیستی می‌تواند با انجام تشخیص زودهنگام و ارجاع به مراکز جهت هزینه کمتر و خدمات توان‌بخشی و فراهم‌کردن سرویس رفت‌وآمد، گام‌های ابتدایی درمان را در کنار خانواده‌ها بردارد.

این متخصص گفتاردرمانی خاطرنشان ساخت: نکاتی که عنوان شد از جنبه مثبت داستان است و متأسفانه به‌علت نقش کم‌رنگ بهزیستی در این حمایت‌ها، شاهد تشدید آثار معلولیت و ناتوانی خانواده در امر درمان و نگهداری و نهایتا، سپردن فرد به مراکز شبانه‌روزی هستیم. گاهی تردد خانواده با فرزند معلول و سختی‌های نگهداری او در منزل، مشکلات روانی و اقتصادی‌ای را به خانواده تحمیل می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->